آخرین اخبار شهرســتان زرند
به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد؛

چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی (تاک) با حضور مشاور رئیس دانشگاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.

به همت مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد:
کارگاه آموزشی بهگر

کارگاه آموزشی بهگر با حضور 30نفر از کارگران و کارفرمایان صنایع و معادن شهرستان زرند به مدت یک هفته برگزار شد.

به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و ایام الله دهه فجر اردوی جهادی در منطقه محروم روستای گوراب جمعه از دهستان دشتخاک از توابع شهرستان زرند برگزار شد.

استاندار کرمان شنبه 13 بهمن ماه، سرزده از روند کار ساخت و ساز بیمارستان جدید سینا شهرستان زرند بازدید کرد.

طرح واکسناسیون فلج اطفال افاغنه در شهرستان زرند برای 1500کودک زیر 5سال از تاریخ ششم بهمن ماه آغاز شد.

مراسم جشن ولادت حضرت زینب(س) و تجلیل از پرستاران شهرستان زرند به همت بیمارستان امام علی (ع) و بیمارستان سینا در تالار خان سالار این شهرستان برگزار شد.

نشست مسئولین مرکز بهداشت و سر دفترداران ازدواج شهرستان زرند پنجشنبه 13 دی ماه به همت واحد پیشگیری از بیماری ها مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

دکتر رشیدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند، یزدانی فرمانده حوزه ادارات و جمعی از همکاران بیمارستان سینا با خانواده شهید محمد زمانی دیدار و گفتگو کرد.

جلسه هم اندیشی پرسنل اورژانس های 115 شهری و جاده ای شهرستان زرند با حضور دکتر رشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد.

نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، از نمازخانه ها بیمارستان سینا شبکه بهداشت و درمان و دانشکده پرستاری شهرستان زرند بازدید کرد