آخرین اخبار شهرســتان ارزوئیه

ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه با همکاری مرکز بهداشت و سازمان هلال احمر این شهرستان در روستای باغان بخش صوغان برگزار شد.

همزمان با پنجمین روز از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان ارزوئیه، غرفه مرکز بهداشت مورد استقبال بازدیدکنندگان از جمله فرماندار، امام جمعه، رئیس آموزش و پرورش و روسای سایر ادارات و جمعی از مراجعان قرار گرفت.

کارگاه راهبردی-آموزشی اجتماعی شدن سلامت، روز یکشنبه 14 بهمن ماه در سالن فرمانداری شهرستان ارزوئیه برگزار شد.

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب صورت گرفت:
برپایی ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ایستگاه سلامت با نصب چادر ارائه خدمات سلامت در مرکز بهداشت ارزوئیه برپا شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه گفت: 330 کودک زیر 5 سال ایرانی (سیاری) و 246 کودک زیر 5 سال اتباع بیگانه در طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان ارزوئیه واکسینه شدند.

طرح واکسیناسیون فلج اطفال برای کودکان زیر 5 سال افاغنه و سیاری شهرستان ارزوئیه از 6 بهمن ماه آغاز و تا 9 بهمن ماه ادامه دارد.

توزیع سبد کالا مخصوص مادران باردار و شیرده در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه از شنبه 29 دی ماه آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد.

مدیر درمان دانشگاه، 27 دی ماه از روند ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان ارزوئیه بازدید کرد.

گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار در بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه با حضور فرماندار، امام جمعه و روسای سایر ادارات برگزار شد.

کارگاه عملی مراقبت سالمندان در مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه 17 دی ماه در محل سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد.