آخرین اخبار شهرســتان راور

کمیته درون بخشی و برون بخشی هفته ملی سلامت مردان، 28 و 29 بهمن در محل مرکز بهداشت و فرمانداری شهرستان راور برگزار شد.

جلسه آموزشی مهارت کنترل استرس ویژه والدین سه شنبه 23 بهمن ماه در محل مدرسه شهید منتظری برگزار شد.

نشست آموزشی خودمراقبتی در پیشگیری از اعتیاد ویژه داوطبان سلامت 16 بهمن ماه در مرکز بهداشت شهرستان راور برگزار شد.

کارگاه آموزشی سلامت باروری ویژه کلیه ارائه دهندگان خدمت شنبه 13 بهمن در محل سالن آموزش شبکه بهداشت و درمان راور برگزار شد.

مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کرمان چهارشنبه 10 دی از زیر ساخت های راه اندازی نظام ارجاع شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور بازدید کردند.

جلسه آموزشی نوجوان سالم ویژه داوطلبین سلامت، سه شنبه 9 بهمن در محل نمازخانه مرکز بهداشت برگزار شد.

جلسه آموزشی مهارت خود آگاهی ویژه معلمین دوشنبه 8 بهمن در محل دبستان شهید منتظری شهر راور برگزار شد.

کمیته بهبود سلامت روان با محوریت پیشگیری از خودکشی دوشنبه 8 بهمن در محل فرمانداری شهرستان راور برگزار شد.

کمیته درون بخشی پویش ملی مبارزه با سرطان چهارشنبه سوم بهمن در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان راور برگزار شد.

برنامه آموزش و مراقبت سالمندان مددجوی کمیته امداد خمینی(ره) امروز در محل کمیته امداد شهرستان راور انجام شد.