آخرین اخبار شهرســتان کوهبنان

چهار طرح بهداشتی و درمانی، 21بهمن ماه در شهرستان کوهبنان افتتاح و به بهره برداری رسید.

با حضور معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه صورت پذیرفت:
تست و نظارت بر نظام ارجاع در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان

معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه، دهم دی ماه از زیر ساخت های راه اندازی نظام ارجاع در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان بازدید کردند.

کارگاه آموزشی احیای نوزاد برای کادر پرستاری، کارکنان اتاق عمل و ماماهای بیمارستان کوهبنان در تاریخ نهم بهمن ماه برگزار شد.

همزمان با سراسر کشور طرح تکمیلی ایمن سازی (واکسیناسیون ) بیماری فلج اطفال ویژه جمعیت تحت پوشش تیم سیار و جمعیت افاغنه تحت پوشش به صورت خانه به خانه در شهرستان کوهبنان به اجرا در آمد.

معاون بهداشتی دانشگاه، یک شنبه هفتم بهمن ماه از طرح های بهداشتی و درمانی در دست اجرا شهرستان کوهبنان بازدید کرد.

به همت شبکه و مرکز بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان صورت پذیرفت؛
اجرای میز خدمت در مصلی نماز جمعه این شهرستان

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان، 28 دی ماه در مصلی نماز جمعه حاضر و به سئوالات نمازگزاران در خصوص بهداشت و درمان پاسخ دادند.

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، مسئولان شهرستان کوهبنان به همراه نماینده مردم شهرستان های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی از پرستاران بیمارستان افضل الدین ابوحامد این شهر تقدیر کردند.

دکتر فصیحی رئیس شبکه بهداشت و درمان و دکتر مهدیه اسلامیان رئیس بیمارستان به اتفاق جمعی از همکاران از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و با پرستاران شاغل در این بیمارستان دیدار و روز پرستار را تبریک گفتند.

برنامه سه شنبه های مهدوی هرهفته سه شنبه ها در بیمارستان افضل الدین ابوحامد شهرستان کوهبنان توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان و پرسنل بیمارستان اجرا می شود.

مسئول گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه در جمع دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهرستان کوهبنان پیرامون بحث اعتماد به نفس سخنرانی کرد.