آخرین اخبار شهرســتان کرمان
به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت:

به همت واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان، تابلوهای آموزشی با عناوین عوامل تشدید کننده بیماری آسم، ده اقدام برای پیشگیری از سرطان، راه های پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان در کلینیک های بعثت شماره یک، دو و چهار شهر کرمان نصب شد.

جلسه بررسی فرم های آماری شیرمادر و مشکلات سامانه سیب مرکز مشاوره شیردهی 22بهمن، در تاریخ 30 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.

جلسه بررسی و رفع کمبودهای سیستم رایانه و زیر ساخت اینترنت مرکز بهداشت شهرستان کرمان با حضور رئیس و مسئولین واحدهای گسترش و رایانه و روابط عمومی این مرکز، 27 بهمن ماه برگزار شد.

به همت واحد بهداشت دهان و دندان شهرستان کرمان برگزار شد؛
کارگاه بازآموزی در خصوص خدمات سطح یک دهان و دندان و وارنیش فلوراید دانش آموزان

کارگاه بازآموزی در خصوص خدمات سطح یک دهان و دندان و وارنیش فلوراید دانش آموزان در تاریخ 27 بهمن ماه در سالن 22 بهمن مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.

به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد؛
برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران

کارگاه آموزشی مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران ویژه مراقبین سلامت روستایی شهرستان کرمان، چهارشنبه 24بهمن ماه در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.

مانور درمان اضطراری واحدهاي درمانی سریع الاستقرار و واحدهای خدمات بهداشتی پایه جنوب شرق کشور با همکاری استان سیستان و بلوچستان، 18 بهمن ماه در روستای سعیدی کرمان برگزار شد.

در ایام الله دهه فجر و به همت واحد بیماری های مرکز بهداشت شهرستان کرمان، طرح ارزیابی خطر سکته های قلبی و مغزی کارکنان ادارات شهر کرمان در تاریخ های 16،15و 17 بهمن ماه انجام شد.

به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت:
انجام طرح خدمات پزشکی رایگان به مناسبت دهه فجر

به مناسبت ایام الله دهه فجر انجام طرح خدمات پزشکی رایگان با همکاری خیریه رضوان در پایگاه سلامت سعیدی توسط تیم مراقبت های 001 در تاریخ 17 بهمن ماه صورت پذیرفت.

همایش "ورزش،بارداری سالم و شیردهی موفق" با همکاری فدراسیون ورزشی ،شهرداری، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ومرکز بهداشت شهرستان کرمان ویژه مادران باردار و شیرده برگزار شد.

نشست هماهنگی طرح بسیج سلامت نوروزی 15 بهمن ماه در راستای فعالیت ها و برنامه های بهداشت محیط برگزار شد.