آخرین اخبار شهرســتان بردسیر

سردار تقی زاده معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح 17 بهمن ماه از غرفه عملکرد چهل ساله شبکه و مرکز بهداشت شهرستان بردسیر بازدید کرد.

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با راه اندازی میز خدمت سلامت توسط شبکه و مرکز بهداشت شهرستان بردسیر به نمازگزاران جمعه در این شهرستان خدمات سلامت ارائه شد.

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، دومین اردوی یک روزه ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به مردم محروم روستای چهارطاق از توابع گلزار شهرستان بردسیر 11 بهمن ماه برگزار شد.

جلسه شورای ارتقاء سلامت و امنیت غذائی شهرستان بردسیر با حضور مدیر شبکه، معاون فرماندار و تعدادی از مسئولین ذیربط سه شنبه 9 بهمن ماه در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.

مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در جمعیت مورد نظر از تاریخ ششم تا نهم بهمن ماه سالجاری در سطح شهرستان بردسیر آغاز شد.

کارگاه پیشگیری از حوادث ترافیکی دوم بهمن درسالن اجتماعات مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد.

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، شنبه 22 دی ماه از پرستاران شاغل در بیمارستان قائم(عج) بردسیر تقدیر شد.

کارگاه آموزشی آشنائی با دستورالعمل و نحوه تخصیص منابع پزشک خانواده، یکشنبه 9 دی ماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه به همراه تعدادی از مسئولین این حوزه، پنج شنبه ششم دی ماه از داروخانه های واحدهای بهداشتی درمانی شهرستان بردسیر بازدید کرد.

طی جلسه ای با حضور مهندس ایرانمنش مدیر منابع فیزیکی دانشگاه، زمینی به متراژ 270 متر مربع جهت احداث بخش دیالیز بیمارستان قائم (عج) بردسیر به یکی از خیرین حوزه سلامت واگذار شد.