آخرین اخبار شهرســتان رابر

کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، 29 بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خیران حوزه سلامت، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجهیز و راه اندازی شد.

افتتاح بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی رابر

در ششمین روز از دهه فجر، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی شهرستان رابر چهارشنبه 17 بهمن ماه به بهره برداری رسید

مسابقات والیبال دانشگاه علوم پزشکی با حضور دوازده تیم برگزار شد که تیم والیبال شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر مقام دوم این مسابقات را به خود اختصاص داد.

کارگاه آموزشی پیشگیری و درمان سرطان و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن ویژه مراقبین سلامت بهورز و کاردان ها، 15 بهمن ماه در مرکز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.

مرکز بهداشت شهرستان رابر در دومین جشنواره غذای سالم این شهرستان که به مناسبت دهه فجر برگزار شد حضور فعال داشت.

به مناسبت هفته پویش سرطان جلسه ای با موضوع آموزش عوامل زیان آور محیط کار ویژه قالیبافان شهرستان رابر در تاریخ یازدهم بهمن ماه برگزار شد.

کمیته درون بخشی پویش ملی مبارزه با سرطان اول بهمن ماه در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.

جلسه شورای بهورزی در شبکه بهداشت و درمان رابر به ریاست دکتر محمدرضا فرح بخش رییس مرکز بهداشت تشکیل شد.

به مناسبت روز پرستار و با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، امام جمعه، فرماندار و رئیس مرکز بهداشت شهر رابر از پرستاران بیمارستان امام خمینی (ره) تقدیر شد.