آخرین اخبار شهرســتان -

به مناسبت کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان، سینمایش (ماهی در خاک) از تاریخ 28 بهمن ماه تا ششم اسفند ماه از ساعت19 در محل مصلی بزرگ حضرت امام علی(ع) واقع در بلوار شهید عباسپور اکران می شود.

دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واجد کرمان برپا شده، شرکت کرده است.

یازدهمین آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان دوشنبه 29 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

کارشناسان ارزیاب ادواری استانداد های اعتباربخشی دوشنبه 29 بهمن ماه ضمن بازدید از قسمت های مختلف مرکز آموزشی درمانی شفا، کیفیت ارائه خدمات این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

با ابلاغ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان:
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در ابلاغی دکتر محسن بارونی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان را به سمت دبیر کارگروه فرهنگی- اقتصادی شورای فرهنگ عمومی استان منصوب کرد.

همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان روز دوشنبه 29 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس امور شعب بانک ملت استان کرمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه، برنامه های کمیته مراسم کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان به شرح ذیل می باشد:

به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری و با همکاری واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری، کارگاه اینترنت پیشرفته در تاریخ های 28 و 29 بهمن ماه در محل واحد رايانه این معاونت برگزار شد.

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان

کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان ویژه اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، شنبه 27بهمن ماه در سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی» پیام تسلیتی صادر کرد.