آخرین اخبار معاونت بهداشتی
به همت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان

کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان به همت گروه سلامت خانواده و جمعیت در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی تالاسمی و نحوه کنترل کیفیت آزمایشات مربوط به آن در معاونت بهداشتی برگزار شد.

کمیته کاهش موارد مرگ و ارتقاء سلامت نوزادان، 16 بهمن ماه به همت گروه سلامت خانواده و جمعیت در دفتر معاونت بهداشتی برگزار شد.

کارگاه آموزشی طرح مراقبت دیابت (DiaCare) به همت گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی در سالن آموزش سلامت این معاونت برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه از زیرساخت های نظام ارجاع در شهرستان های راور، کوهبنان و زرند بازدید کرد.

با حضور قائم مقام ریاست دانشگاه برگزار شد:
جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی

جلسه شورای مدیران معاونت بهداشتی با حضور دکتر حسین صافی زاده قائم مقام ریاست دانشگاه برگزار شد.

به میزبانی بیمه سلامت استان کرمان و با حضور پزشکان خانواده برگزار شد:
همایش آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان

همایش آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص دو موضوع نظام ارجاع و سوء مصرف مشروبات الکلی برای پزشکان خانواده امروز پنجشنبه یازدهم بهمن ماه به میزبانی بیمه سلامت استان برگزار شد.

نشست هم اندیشی در خصوص مادران باردار پرخطر در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.

کارگاه آموزش بسته خدمتی جدید سلامت کودکان، هفتم و هشتم بهمن ماه به مدت دو روز در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای بهورزی استان با هدف بررسی نقطه نظرات و مشکلات بهورزان در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.