آخرین اخبار معاونت غذا ودارو

کارگاه آموزشی"شناسایی دیابت و روش های درمان آن" به همت اداره تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

دوره آموزشی بازآموزی ضوابط و دستوالعمل های سازمان غذا و دارو در ارتباط با کارخانجات فرآورده های گوشتی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در سومین روز از ایام دهه مبارک فجر صورت پذیرفت:
جلسه آموزشی مصرف مکمل ها دارویی

در سومین روز از ایام دهه مبارک فجر، جلسه آموزشی مصرف مکمل ها دارویی به همت اداره تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

با هماهنگی های صورت گرفته بین آموزش و پرورش و معاونت غذا و دارو دانشگاه، تعدادی از دبیران شیمی از آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بازدید کردند.

مدیر اداره غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان از کشف، توقیف و جمع آوری 621 قلم محصولات آرایشی بهداشتی غیر مجاز و قاچاق از سطح شهرستان کرمان خبر داد.

با همکاری واحد آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو کرمان صورت گرفت؛
نصب بیلبوردهای پیام های سلامت محور، اصالت و عدم اصالت محصولات سلامت محور در سطح معابر شهر کرمان

در نشست مشترک کمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری با رئیس اداره غذا و کارشناسان واحد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو کرمان بر استفاده از پتانسیل طرفین، جهت بالا بردن سطح اطلاعات عمومی شهروندان در بحث محصولات سلامت محور تاکید شد.

پنجمین جلسه ستاد توزیع دارویی استان کرمان در سالن آمفی تئاتر مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

اداره نظارت و ارزیابی داروهای طبیعی، سنتی و مکمل ها معاونت غذا و دارو دانشگاه دوره "آشنایی با عطاری ها و عرضه کنندگان داروهای گیاهی" ویژه کارشناسان مراکز بهداشت را برگزار شد.

کارگاه آموزشی "اصول کلی تأمین و مصرف ضدعفونی کننده ها بیمارستانی" به همت معاونت غذا ودارو کرمان برگزار شد.

دوره آموزشی یک روزه "فرآورده های سین بیوتیک وارتباط آن با سلامت انسان" برگزار شد.