آخرین اخبار معاونت اجتماعی

از سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت فعال در نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی کرمان چهارشنبه 24 بهمن ماه تجلیل شد.

به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
کارگاه آموزشی «چگونگی جذب منابع پایدار» برگزار شد

به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کارگاه آموزشی «چگونگی جذب منابع پایدار» ویژه سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت کرمان، چهارشنبه 24 بهمن ماه برگزار شد.

کارگاه آموزشی فرآیندهای مددکاری جامعه ای در کلان منطقه 8 آمایش سلامت کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز به کار کرد.

کارگاه آموزشی «فرآیند های مددکاری اجتماعی» در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سه شنبه 2 بهمن ماه در محل سمن سرای معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

جلسه برنامه ریزی فعالیت کلینیک های سیار دندانپزشکی کرمان در دهه مبارک فجر، دوشنبه اول بهمن ماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت کرمان به همراه کارشناسان معاونت اجتماعی چهارشنبه 26 دی ماه از کانون سلامت محله پارک شهید مطهری، بازدید کردند.

نشست بررسی تشکیل موسسه خیریه بیمارستانی در کرمان، یکشنبه 23 دی ماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

جلسه کارگروه پیشگیری از بیماری های غیرواگیر سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان، یکشنبه 23 دی ماه در محل معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

گردهمایی ارتقاء همکاری های بین بخشی به منظور راه اندازی و تقویت کانون های سلامت محلات کرمان ، دوشنبه 17 دی ماه در محل سالن پورسینا برگزار شد.

معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان از انجمن زنان نیکوکار مهتاب بازدید کرد.