آخرین اخبار معاونت آموزشی

یازدهمین آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان دوشنبه 29 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

کارگاه آموزش مجازی ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده ها و مراکز تابعه دانشگاه، روز چهارشنبه 26 دی ماه در محل مرکز آموزش مجازی برگزار شد.

بیست و دومین نشست تخصصی کمیته منطقه ای دانشگاه های علوم پزشکی جنوبشرق کشور، چهارشنبه مورخ 12 دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل سالن معاونت آموزشی برگزار شد.

مراسم تقدیر از دانشجویان رتبه های برتر آزمون PHD رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه به همت شورای تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه، یک شنبه 13 خرداد ماه در محل معاونت آموزشی برگزار شد.

کارگاه آموزشی نرم افزار سما قطب جنوب شرق کشور امروز 28 مهرماه در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

نشست مشترک شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه 22 فروردین ماه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

حجت السلام عارفی به همراه مسئولین دفتر نهاد یکشنبه 15فروردین ماه به مناسبت سال جدید، در جمع کارکنان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی حضور یافتند.

آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی همزمان با سراسر کشور، در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

آزمون دکتری تخصصی (PHD)،امروز پنجشنبه چهاردهم آبان ماه همزمان با سراسر کشور، در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

اولین کارگاه کشوری تاکسونومی پشه های خانواده کولیسیده با تاکید بر روی پشه های ایران" به مدت دو روز از ۲۸ لغایت ۲۹ مهر ماه سالجاري در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.