آخرین اخبار امور بانوان و خانواده دانشگاه
به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه برگزار می شود:
کارگاه خطرات امواج الکترومغناطیس

کارگاه خطرات امواج الکترومغناطیس (امواج موبایل و پارازیت بر سلامت انسان) با حضور دکتر شعبانی عضو هیأت علمی دانشگاه، دوشنبه 15 بهمن ماه از ساعت 12:30 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه برگزار می شود؛
اولین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای کارکنان دانشگاه

به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه، اولین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای کارکنان دانشگاه، 14 اسفند ماه برگزار می شود.

امور بانوان و خانواده دانشگاه برگزار می کند؛
جشنواره غذا و شیرینی سنتی استان کرمان در دانشگاه

جشنواره غذا و شیرینی سنتی استان کرمان ویژه کارکنان دانشگاه، 22 دی ماه برگزار می شود.

نهمین جلسه کارگروه سلامت بانوان استان، در تاریخ 28 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان و هفته تربیت بدنی برگزار شد؛
کارگاه آموزشی نقش ورزش و تغذیه در سلامت فردی

کارگاه آموزشی نقش ورزش و تغذیه در سلامت فردی، به همت امور بانوان و خانواده و با همکاری مدیریت تربیت بدنی ، دوشنبه 30 مهر ماه در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

امور بانوان و خانواده با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار می کند
کارگاه آموزشی نقش ورزش و تغذیه در سلامت فردی

کارگاه آموزشی نقش ورزش و تغذیه در سلامت فردی، با حضور دکتر محمد مهرتاش دوشنبه 30 مهر ماه از ساعت 12 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

نشست نمایندگان بانوان در واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی با دکتر رشیدی نژاد رئیس دانشگاه 31 تیرماه برگزار شد.

در دومین روز از هفته سلامت صورت گرفت:
برگزاری کارگروه سلامت بانوان استان

کارگروه سلامت بانوان استان کرمان، دوم اردیبهشت ماه به مناسبت هفته سلامت و با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری و مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان برگزار شد.

حوزه بانوان و خانواده دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و حضرت مسیح (ع) مراسم جشنی در معاونت تحقیقات و فن آوری برگزار کرد.

کارگاه آموزشی تاثیر مادران در سلامت معنوی فرزندان از دیدگاه قرآن ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان 20 آذرماه در محل آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.