آخرین اخبار پایگاه بسیج دانشگاه

به مناسبت کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان، سینمایش (ماهی در خاک) از تاریخ 28 بهمن ماه تا ششم اسفند ماه از ساعت19 در محل مصلی بزرگ حضرت امام علی(ع) واقع در بلوار شهید عباسپور اکران می شود.

به گزارش پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه، برنامه های کمیته مراسم کنگره بزرگداشت 6500 شهید استان کرمان به شرح ذیل می باشد:

پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه موفق شد در مسابقات بسیج ادارات استان مقام سوم فوتسال را در این دوره از رقابت ها کسب کند.

ستاد بزرگداشت 9 دی دانشگاه برگزار می کند؛
نشست بصیرتی با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس

نشست بصیرتی با عنوان "مشق حضور"با سخنرانی حجه الاسلام شیرازی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس، شنبه مورخ 8 دی ماه از ساعت 10 صبح در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

اولین جلسه آموزش مقدماتی word وExcel با تدریس کاووسی از همکاران دانشگاه یکشنبه 25 آذر ماه در محل دانشکده داروسازی برگزار شد.

پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه برگزار می کند؛
دوره آموزش مقدماتی word و Excel

پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه، به مناسبت ولادت امام حسن عسکری(ع) دوره آموزش مقدماتی word و Excel را برگزار می نماید.

به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه برگزار می شود؛
مشاوره حضوری به صورت رایگان ویژه کارمندان دانشگاه

جلسات مشاوره با موضوعات فردی، خانوادگی و تربیت فرزند با حضور مشاور و کارشناس حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران به صورت رایگان ویژه کارمندان دانشگاه برگزار می شود.

به مناسبت هفته بسیج، مراسم پیاده روی و تجدید میثاق با شهدای دانشگاه با حضور کارمندان و بسیجیان امروز دوشنبه پنجم آذر ماه برگزار شد.

به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج، مراسم پیاده روی، دوشنبه پنجم آذر ماه از ساعت 7:30 صبح، از محل درب ورودی پردیس تا مزار شهدای دانشگاه برگزار می شود.

برنامه سه شنبه های مهدوی با نوای حسینی، این هفته نیز به همت پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه در محوطه ورودی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.