آخرین اخبار دانشکده طب ایرانی

همایش آشنایی با طب سنتی ایرانی و اصول حفظ سلامتی، دهم بهمن ماه در سالن همایش ایرج بسطامی واقع در بوستان مادر کرمان برگزارشد.

دکتر محمد ستایش رییس دانشکده و هیات همراه، هشتم بهمن ماه از موسسه فرهنگی آموزشی بلدالامین بازدید کردند.

کارگاه دو روزه آشنایی با مفردات و طب سنتی نهم و دهم دی ماه در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.

نشست هم اندیشی اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشکده طب سنتی ایرانی با موضوع « بایسته های یک استاد دانشگاه ،برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری» شنبه 17 آذرماه در محل این دانشکده برگزار شد.

جلسه اعتبار بخشی بین المللی سازی در دانشکده طب سنتی ایرانی، ششم آذرماه دانشگاه برگزار شد.

کارگاه "کلیات روش تحقیق سمینار و مسئله یابی" امروز یازدهم تیرماه در دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی، کار گروهی (team working) امروز سه شنبه پنجم تیرماه با تدریس دکتر سمیه نوری حکمت و با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه برگزار شد.

انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده طب ایرانی دانشگاه، دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه آموزشی «نرمال سازی از دیدگاه طب ایرانی» هفتم اردیبهشت ماه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

جلسه دفاع از پایان نامه ی اولین فارغ التحصل رشته داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بیست و یکم اسفند ماه در این دانشکده برگزار شد.