آخرین اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی

دانشجویان دختر دانشگاه با برنامه ریزی اداره فوق برنامه دانشگاه، روز پنجشنبه 25 بهمن ماه از جاذبه ها، اماکن گردشگری، صنایع دستی وکلوت های شهر شهداد دیدن کردند.

مدیر دانشجویی دانشگاه، از الکترونیکی شدن تمامی خدمات خوابگاه های دانشجویی دانشگاه خبر داد.

تست سلامت روان دانشجویان جدید ورودی بهمن ماه به همت اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه انجام شد.

یازدهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور اعضای این کمیته، روز دوشنبه 15 بهمن ماه در محل دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها با برنامه ریزی امور فرهنگی واداره فوق برنامه دانشگاه در سالن 9دی برگزار شد.

درپنجمین روز از ایام الله دهه فجر صورت پذیرفت:
بازدید جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه از پایگاه هوانیروز کرمان

در پنجمین روز از ایام الله دهه فجر جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه به مناسبت روز هوانیروز ازاین پایگاه دیدن کردند.

در سومین روز از دهه فجرانقلاب اسلامی صورت پذیرفت؛
بازدید جمعی از کارکنان دانشگاه از سرای سالمندان

در سومین روز از دهه فجر، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از کارکنان دانشگاه از سرای سالمندان بازدید کردند.

جلسه معارفه رئیس جدید اداره خوابگاه های دانشجویی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی، مدیران و کارکنان این حوزه روز شنبه 6بهمن ماه در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.

کارگاه "غلبه بر اهمال کاری" به همت اداره مشاوره دانشگاه ویژه کارکنان، ناظمه ها و مسئولین خوابگاه ها، در تاریخ یکشنبه 30دی ماه در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.

دهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور اعضای این کمیته، روز دوشنبه 24 دی ماه در محل دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.