آخرین اخبار بيمارستان شهيد بهشتي

فریبا خسروی مدیر خدمات پرستاری بیمارستان شهید بهشتی موفق به کسب عنوان پرستار نمونه کشوری شد.

همزمان با ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، دکتر اسلامی رییس و دکتر کاویانی مدیر بیمارستان شهید بهشتی با حضور در بخش های مختلف بیمارستان با اهدای گل و شیرینی از زحمات پرسنل پرستاری این مرکز قدردانی کردند.

تیم والیبال بیمارستان شهید بهشتی پس از چندین سال عدم حضور در مسابقات دانشگاه به همت دکتر کاویانی مدیر بیمارستان با شرکت در افتتاحیه مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه مجددا به عرصه مسابقات ورزشی بازگشت.

همزمان با هفته حسابداری، دکتر کاویانی مدیر و خسروی مترون بیمارستان شهید بهشتی با حضور در واحد حسابداری با اهدای گل، شیرینی و لوح تقدیر از زحمات پرسنل این واحد قدردانی کردند.

همزمان با هفته کتاب و کتابدار، دکتر کاویانی با حضور در واحد کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی از پرسنل این واحد با اهدای لوح تقدیر و گل قدردانی کرد.

طی مراسمی و با حضور مسئولین بیمارستان شهیدبهشتی از زحمات حمیده عنایتی روانشناس پیشکسوت این بیمارستان تجلیل شد.

در ایام ماه صفر، پرسنل بیمارستان شهید بهشتی اقدام به پخت آبگوشت نذری و توزیع بین بیماران، همراهیان آنها و پرسنل بیمارستان نمودند.

همزمان با ایام سوگوار ابا عبد الله الحسین(ع) و برگزاری مراسم زیارت عاشورا مجلس یادبودی به مناسبت درگذشت شادروان ابوذر شمس الدینی از همکاران بیمارستان شهید بهشتی با حضور خانواده آن مرحوم در حسینه بیمارستان برگزار شد.

کلاس آموزشی با عنوان "اخلاق اداری" با حضور محمدعلی منصور بهمنی رئیس کارگزینی دانشگاه، پنجشنبه 15 شهریورماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

با استقرار اکیپ سیار انتقال خون و با هماهنگی امور فرهنگی بیمارستان شهید بهشتی، 11500 سی سی خون توسط پرسنل این مرکز، امروز چهارشتبه 14 شهریور ماه اهدا شد.