آخرین اخبار دانشکده پزشکی

نهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزشی تحت عنوان قوانین و مقررات فعالیت های دانش بنیان با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، سه شنبه 25 دی ماه در سالن صبا برگزار شد.

کمپین طراحی گنجینه سوالات ملی از مورخه 19 لغایت 21 دی ماه در کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.

ششمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش تحت "عنوان مبانی و اصول کار تیمی" در تاریخ شنبه 10 آذرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.

پنچمین نسشت از سری نشست های آموزش با عنوان اخلاق حرفه ای و مدل های حیوانی امروز شنبه 26 آبان ماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.

چهارمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش با عنوان "آموزش مجازی- ویدیو کنفرانس- ضرورت ها و چالش ها" شنبه 19 آبان در سالن صبا در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.

در آستانه رحلت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و شهادت امام حسن مجتی (ع) و امام رضا (ع) مراسم قراِئت زیارت عاشورا در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می شود.

سومین نشست از سری نشست های ارتقا آموزش با موضوع ارتقا آزمون ها و نظام ارزیابی، سه شنبه اول آبان در سالن صبا دانشکده پزشکی برگزار شد.

دومین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزشی با عنوان فراتوانمندی های لازم برای اعضاء هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، امروز 14 مهرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.

پروژه منتور منتی با هدف آشنایی دانشجویان جدید الورود رشته پزشکی دانشکده پزشکی با دروس علوم پایه و مراحل بالاتر پزشکی، 8 مهرماه در دانشکده پزشکی برگزار شد.

همایش پزشکی و پژوهش، ویژه دانشجویان ورودی سال های 1396 و 1397 ، امروز 7 مهر ماه در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.