آخرین اخبار دانشکده بهداشت

دانشجویان ارشد آموزش بهداشت به نمایندگی از سایر دانشجویان گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت با حضور در محل کار دکتر مریم صابر از زحمات و تلاش های وی قدردانی کردند.

با هدف تقویت و افزایش ارتباط دانشکده با صنعت و استفاده از فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی، جلسه شورای اجرائی دفتر ارتباط با صنعت دانشکده بهداشت برگزار شد.

جمعی از دانشجویان رشته مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت به نمایندگی از سایر دانشجویان، با حضور در دفتر مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای این دانشکده، ضمن تبریک بازنشسته شدن از زحمات حسین اخلاقی کارشناس آزمایشگاه سم شناسی تشکر کردند.

با هدف رفع مشکلات آموزشی و صنفی دانشجویان، در آخرین چهار شنبه هر ماه، جلسه مجمع نمایندگان دانشجویان دانشکده بهداشت با مسئولین دانشکده برگزار می شود.

دوره آموزشی آشنایی با خدمات نوین آموزش مجازی ویژه اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت برگزار شد.

مراسم قرائت زیارت عاشورا، به همت کارکنان دانشکده بهداشت و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های پردیزه، روز سه شنبه اول آبان ماه در محل دانشکده بهداشت برگزار شد.

در آستانه ایام مبارک میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) صورت پذیرفت:
پخت آش نذری و ختم صلوات توسط کارمندان دانشکده بهداشت

در آستانه ایام مبارک میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) جهت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج)، پخت آش نذری و توزیع شیرینی بین دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی توسط کارمندان دانشکده بهداشت انجام شد.

با مشارکت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت برگزار شد:
کمپین روز جهانی زمین پاک در کرمان با شعار "نه به پلاستیک "

همزمان با 2 اردیبهشت ماه (22 اوریل 2018 )، به دعوت انجمن علمی بهداشت محیط ایران، کمپین روز جهانی زمین پاک و با شعار "نه به پلاستیک" در محوطه گنبد جبلیه کرمان برگزار شد.

همزمان با هفتمین روز دهه فجر روز برگزار شد:
جشنواره غذا در دانشکده بهداشت دانشگاه

همزمان با هفتمین روز دهه فجر روز و به همت امور بانوان دانشکده بهداشت و با مشارکت اساتید و کارکنان دانشکده، مراسم جشنی برگزار شد.

در پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی و ایام فاطمیه، مراسم قرائت زیارت حضرت زهرا (س) و زیارت عاشورا، روز دوشنبه 16 بهمن ماه با حضور اساتید و کارکنان دانشکده های پردیس دانشگاه در محل دانشکده بهداشت برگزار شد.