آخرین اخبار معاونت درمان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی از دانشگاه های پیشرو در نظام ارجاع در سطح کشور است و براساس قوانین بالادستی ما موظف به اجرای این کار هستیم .

سمپوزیوم فوریت های مامائی ویژه گروه های پزشکان بیهوشی، پزشکان عمومی، زنان و زایمان و مامایی،27 دی ماه در محل سالن بازآموزی دانشگاه برگزار شد.

با استقرار پایگاه سیار انتقال خون در معاونت درمان دانشگاه جمعی از کارکنان معاونت های درمان، بهداشتی و اجتماعی، مرکز بهداشت شهرستان کرمان و هسته گزینش دانشگاه در اقدامی خداپسندانه، 17 هزار و 100 سی سی خون اهدا کردند.

به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد؛
کنفرانس آموزشی مدیریت شوک و خونریزی های زایمانی

کنفرانس آموزشی مدیریت شوک و خونریزی های زایمانی ویژه گروه های پزشکان بیهوشی، زنان و زایمان و مامایی در محل سالن بازآموزی دانشگاه برگزار شد.

به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛
کارگاه آموزشی یک روزه متخصصین ضریب K

همزمان با دانشگاه های قطب 8کشوری، کارگاه آموزشی یک روزه متخصصین ضریب K به صورت ویدئو کنفرانس در محل معاونت درمان برگزار شد.

دکتر توحیدی مدیر درمان دانشگاه به همراه کارشناسان معاونت درمان چهارشنبه 28 آذرماه از بیمارستان خاتم الانبیاء و پیشرفت پروژه های در دست اقدام این مرکز بازدید کردند.

جلسه آموزشی دستورالعمل حمایت از بیماران خاص، صعب العلاج و پیوند در مراکز و بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت در محل سالن معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

طرح ملی ثبت نام گروه پرستاری با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی بطور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.

جلسه هم اندیشی جهت فرایند اجرائی مدیریت زمان(گانت چارت) و خروجی های مورد انتظار(برنامه ترویج زایمان طبیعی) با حضور معاون درمان، مدیر امور بیماری ها و کارشناس مسئول اداره مامائی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

نشست رئیس کانون هموفیلی ایران با اعضاء انجمن هموفیلی کرمان، دوشنبه 19 آذر ماه در محل معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.