آخرین اخبار دانشکده دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی برنامه سه شنبه های مهدوی این هفته همراه با نواهای انقلابی برگزار شد.

در دومین روز از دهه فجر صورت پذیرفت:
برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی در دانشکده دندانپزشکی

به مناسبت ایام اله دهه فجر، کارگاه امنیت فضای مجازی با حضور مدرس معاونت اجتماعی ناجا روز شنبه سیزدهم بهمن ماه در دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی صورت پذیرفت:
برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی در دانشکده دندانپزشکی

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و با هدف ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان، مسابقات آشپزی ویژه بانوان و فوتبال دستی ویژه آقایان کارمند دانشکده در روز سه شنبه نهم بهمن ماه برگزار شد.

مراسم تقدیر از مسئول سابق اداره آموزش دانشکده دندانپزشکی و همچنین جشن سالروز میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، با حضور رئیس و معاونین و کارکنان این دانشکده امروز یکشنبه بیست و سوم دی ماه برگزار شد.

نشست همفکری بین المللی سازی دانشکده دندانپزشکی با حضور مدیر امور بین الملل، مدیر اعتبار بخشی دانشگاه، مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده روز دوشنبه پنجم آذرماه برگزار شد.

مراسم تقدیر و تشکر از مدیرسابق امور عمومی و معرفی سرپرست جدید امورعمومی دانشکده دندانپزشکی با حضور رئیس و معاونین این دانشکده روز سه شنبه بیست و دوم آبان ماه برگزارشد.

برنامه سه شنبه های مهدوی، سه شنبه پانزدهم آبان ماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی "ایدز، هپاتیت، موارد ایمنی" با هدف بالا بردن سطح آگاهی و ایمنی کارکنان در خصوص خطرات شغلی و کنترل عفونت، در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

برنامه سه شنبه های مهدوی، همزمان با سایر واحدهای دانشگاه، از نوزدهم تیرماه به طور مداوم در دانشکده دندانپزشکی برگزار می شود.

سومین بازارچه خیریه لبخند امید به نفع درمان بیماران نیازمند و بی بضاعت مالی به همت کانون دانشجویی خیریه لبخند و باهمکاری معاونت دانشجویی فرهنگی در دانشکده دندانپزشکی کرمان روز سه شنبه پانزدهم اسفندماه برگزار شد.