آخرین اخبار معاونت تحقیقات

به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری و با همکاری واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری، کارگاه اینترنت پیشرفته در تاریخ های 28 و 29 بهمن ماه در محل واحد رايانه این معاونت برگزار شد.

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان

کارگاه آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان ویژه اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، شنبه 27بهمن ماه در سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

مرکز تحقیقات دین پژوهی و طب دانشگاه برگزار می کند؛
کارگاه سلامت رفتار از منظر قرآن کریم

کارگاه آموزشی سلامت رفتار از منظر قرآن کریم با حضور دکتر حافظی دکترای علوم قرآنی و مدرس دانشگاه علوم قرآن و حدیث قم، دوشنبه 29 بهمن ماه از ساعت 12:30 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

مراسم تودیع و معارفه مدیر پژوهشی، روز دوشنبه 8 بهمن ماه با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و سایر مدیران، مسئولان و همکاران این معاونت در سالن کارگاه ها برگزار شد.

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد؛
کارگاه منطقه ای اخلاق در پژوهش زیست پزشکی

کارگاه منطقه ای اخلاق در پژوهش زیست پزشکی «اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

به همت مرکز تحقیقات دین پژوهی و طب دانشگاه برگزار می شود:
کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده

کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده، دوشنبه اول بهمن ماه از ساعت 8 تا 11 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

به همت معاونت تحقيقات و فناوری دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه "مهارت های گوش کردن فعال"

کارگاه مهارت های گوش کردن فعال به همت مرکز توسعه آموزش در پژوهش معاونت تحقيقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان حوزه های مختلف دانشگاه امروز چهارشنبه 20 دی ماه در این معاونت برگزار شد.

کارشناس مسئول مدیریت توسعه آموزش در پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری گفت: وب سایت حقوقی اداره انتشارات دانشگاه طراحی و کلیه لینک ها و مستندات مربوطه در این وب سایت تکمیل و راه اندازی شد.

به همت معاونت تحقيقات و فناوری دانشگاه برگزار شد:
جلسه آموزشی در خصوص فشارخون از نظر طب سنتی و طب کلاسیک

جلسه آموزشی در خصوص فشارخون از نظر طب سنتی و طب کلاسیک با همکاری دانشکده طب سنتی و با حضور متخصصین قلب و عروق، طب سنتی و همکاران مرکز تحقیقات فیزیولوژی درتاریخ 3 دی ماه در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

برنامه سه شنبه های مهدوی به همت معاونت تحقیقات و فناوری و امور بانوان دانشگاه، امروز سه شنبه 4 دی ماه در معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.