آخرین اخبار بیمارستان باهنر

با استقرار پایگاه سیار انتقال خون در بیمارستان شهید باهنر، جمعی از کارکنان این بیمارستان در اقدامی خداپسندانه، 13هزار و 500 سی سی خون اهدا کردند.

همایش ورزش و دیابت به همت مرکز دیابت استان، بیمارستان شهید باهنر و شرکت نوونوردسیک پارس و با همکاری فرهنگسرای کوثر چهارشنبه 30 آبان ماه در فرهنگسرای کوثر برگزار شد.

با مشارکت امور بانوان دانشگاه و مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر برگزار شد:
کارگاه خود آزمایی برست

کارگاه خود آزمایی برست، با مشارکت امور بانوان و مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر،17 بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

همایش نقش تغذیه در دیابت به همت امور بانوان دانشگاه، امروز دوشنبه 16 بهمن ماه در محل پارک مادر برگزار شد.

کارگاه تحلیل آماری طرح های پژوهشی ویژه اعضای هیأت علمی و دستیاران بیمارستان شهید باهنر، پنجشنبه 12 بهمن ماه در سالن ابن سینا این مرکز برگزار شد.

سمینار طب قانون، یکشنبه دوم مهر ماه در سالن ابن سینا بیمارستان باهنر برگزار شد.

نشست اندیشه ورزی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، 15 شهریور در سالن ابن سینا بیمارستان شهید باهنر برگزار شد.

به مناسبت روز داروساز، دکتر احمدی نژاد رییس بیمارستان باهنر به همراه دکتر کارنما مدیر بیمارستان از زحمات داروساز این مرکز با اهدا تندیس تقدیر و تشکر کردند.

به مناسبت چهارم شهریور ماه روز کارمند، رییس و مدیر بیمارستان شهید باهنر ضمن حضور در واحدهای اداری بیمارستان از پرسنل این مرکز با اهدا هدیه تقدیر و تشکر کردند.

به مناسبت روز پزشک، مدیر بیمارستان باهنر، امروز چهارشنبه یکم شهریورماه با حضور در کلیه بخش ها از کلیه پزشکان با اهدا تندیس قدردانی کرد .