آخرین اخبار بیمارستان شفا

کارشناسان ارزیاب ادواری استانداد های اعتباربخشی دوشنبه 29 بهمن ماه ضمن بازدید از قسمت های مختلف مرکز آموزشی درمانی شفا، کیفیت ارائه خدمات این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر راوری سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی رازی به همراه رحمتیان مدیرپرستاری معاونت درمان و هیات همراه، 15 بهمن ماه از مرکز آموزشی درمانی شفا بازدید کردند.

به همت اداره حراست دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی تخلیه تلفنی و راهکارهای پیشگیری از آن

کارگاه آموزشی “جاسوسی به روش تخلیه تلفنی” با هدف بالا بردن سطح آگاهی، روش ها و راهکارهای پیشگیری از تخلیه تلفنی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز دهم بهمن ماه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد.

مدیر کل بازرسی استانداری کرمان همراه با تعدادی از مسئولین دانشگاه، 9 بهمن ماه از بخش های مرکز آموزشی درمانی شفا بازدید کرد.

طی مراسمی از زحمات دکتر جلالی، دکتر مشکوة و دکتر قاسمی نژاد جراحان و متخصصان چشم پزشکی بازنشسته مرکز آموزشی درمانی شفا پنج شنبه 27 دی ماه تقدیر شد.

اسامی نفرات برگزیده مسابقه کتابخوانی بر اساس کتاب "یادت باشد" اعلام شد.

گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، معاون درمان و مسئولان مرکز آموزشی درمانی شفا 22 دی ماه در این مرکز برگزار شد.

مدیر مرکز آموزشی درمانی شفا از ارائه خدمات درمانی به ۴۰ هزار نفر در سه ماه سوم سال جاری در این مرکز خبر داد.

کمیته مشاوران طرح برنامه تعالی و ارتقاء عملکرد بیمارستان شفا با حضور دکتر صافی زاده قائم مقام دانشگاه، محمد جعفری مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان، مسئولان بیمارستان و سایر اعضای این کمیته 10 دی ماه در این مرکز برگزار شد.

مدیر بیمارستان شفا با این توصیه که در مواجهه با سوختگی ها از مرهم های خانگی استفاده نشود، گفت: از آب خنک به جای مرهم های خانگی استفاده کنید و از دست کاری تاول ها خود داری کنید.