آخرین اخبار -
به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت:

به همت واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان، تابلوهای آموزشی با عناوین عوامل تشدید کننده بیماری آسم، ده اقدام برای پیشگیری از سرطان، راه های پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان در کلینیک های بعثت شماره یک، دو و چهار شهر کرمان نصب شد.

جلسه بررسی فرم های آماری شیرمادر و مشکلات سامانه سیب مرکز مشاوره شیردهی 22بهمن، در تاریخ 30 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.

مسئول تحول سلامت معاونت بهداشتی به همراه مدیر گروه سلامت نوجوانان این معاونت، سه شنبه 30 بهمن ماه از روند اجرای برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده در شهرستان بافت بازدید کردند.

کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، 29 بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.

کمیته درون بخشی و برون بخشی هفته ملی سلامت مردان، 28 و 29 بهمن در محل مرکز بهداشت و فرمانداری شهرستان راور برگزار شد.

کمیته هماهنگی برنامه هفته سلامت مردان 29 بهمن ماه در تالار سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.

به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد؛

چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی (تاک) با حضور مشاور رئیس دانشگاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.

با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت، كلنگ احداث بيمارستان 150تختخوابي شهرستان شهربابك، سه شنبه 30 بهمن ماه به زمين زده شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خیران حوزه سلامت، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجهیز و راه اندازی شد.

ایستگاه سلامت در شهرستان ارزوئیه با همکاری مرکز بهداشت و سازمان هلال احمر این شهرستان در روستای باغان بخش صوغان برگزار شد.