آخرین اخبار روابط عمومی

دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واجد کرمان برپا شده، شرکت کرده است.

با ابلاغ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان:
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در ابلاغی دکتر محسن بارونی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان را به سمت دبیر کارگروه فرهنگی- اقتصادی شورای فرهنگ عمومی استان منصوب کرد.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی» پیام تسلیتی صادر کرد.

کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان امروز در محل سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مطرح کرد:
راه اندازی 18 رشته جدید تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سه سال اخیر 18 رشته جدید در مقاطع ارشد، دکترا، فوق تخصص، دستیاری و فلوشیپ راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمان با صدور بیانیه ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن ماه، همگان را برای شرکت در مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد. بخشی از این بیانیه به شرح زیر است:

رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 97 درصد از داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود و این افتخار بزرگی است.

چهار طرح بهداشتی درمانی با اعتبار بیش از 60 میلیارد ریال امروز همزمان با نهمین روز از ایام گرامی داشت دهه فجر در شهرستان زرند افتتاح شد.

همزمان با ششمین روز از دهه فجر جمعی از جانبازان، آزادگان و فرزندان شهید از شهرستان های بافت، ارزوئیه و رابر تجلیل شدند.

سه طرح بهداشتی و درمانی با اعتبار 50 میلیارد ریال اعتبار همزمان با ششمین روز از ایام دهه فجر در شهرستان بافت به بهره برداری رسید.