آخرین اخبار نهاد رهبری

همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان روز دوشنبه 29 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس امور شعب بانک ملت استان کرمان برگزار شد.

همایش استانی بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات، دوشنبه 29 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

پروازهای بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات از تاریخ 3 اسفندماه راه اندازی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، بخش پنجم از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مرتبط با آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (با رویکردهای کیفی و کمی) منتشر شد. این بخش به شرح زیر می باشد:

اولین دوره آموزش مجازی ویژه مدیران دانشگاه همراه با امتیاز آموزشی برگزار خواهد شد.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مطرح کرد:
دهه پنجم انقلاب، دهه سقوط استکبار جهانی

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دوشنبه 15 بهمن ماه در جمع طلاب حوزه علمیه صالحیه کرمان، با اشاره به آیه 54 سوره مائده، به بیان توضیحاتی پیرامون این آیه شریفه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، بخش سوم از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مرتبط با آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها( با رویکردهای کیفی و کمی) منتشر شد. این بخش به شرح زیر است:

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بخش دوم دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مرتبط با آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (با رویکردهای کیفی و کمی) را به شرح ذیل ارائه کرد:

نشست هم اندیشی اساتید و اعضاء هیئت علمی با موضوع « ویژگی های یک استاد دانشگاه»، روز شنبه 14 بهمن ماه در محل دانشکده پزشکی برگزار شد.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، فهرستی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های مرتبط با آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها( با رویکردهای کیفی و کمی) ارائه کرد. آنچه در پیش می آید بخش نخست این دستاوردهاست.