کد خبر: 49407 | تاریخ وقوع: 1397/12/01 | تاریخ انتشار: 1397/12/01 | 11:30 AM | بازدید: 72

جلسه بررسی فرم های آماری شیرمادر و مشکلات سامانه سیب مرکز مشاوره شیردهی 22بهمن، در تاریخ 30 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، مهندس صالحی نماینده شرکت و خالندی کارشناس سامانه سیب گسترش شهرستان کرمان، نوابی مسئول گروه کودکان معاونت بهداشتی، صلاحی کارشناس کودکان معاونت بهداشتی، صابر کارشناس سالمندان معاونت بهداشتی و کارشناسان واحد سلامت خانواده شهرستان و گروهی از مراقبین سلامت مراکز جامع سلامت در این نشست حضور داشتند.

در این جلسه عطا اللهی مسئول واحد سلامت خانواده، به بیان اهداف جلسه و صلاحی در خصوص گزارشگیری از سامانه مطالبی بیان کردند.

در ادامه، پس از بحث و تبادل نظر شرکت کنندگان، تصمیماتی در خصوص چگونگی گزارشگیری از سامانه برای آمارهای شیر مادر اتخاذ شد.