کد خبر: 49406 | تاریخ وقوع: 1397/12/01 | تاریخ انتشار: 1397/12/01 | 11:22 AM | بازدید: 71

مسئول تحول سلامت معاونت بهداشتی به همراه مدیر گروه سلامت نوجوانان این معاونت، سه شنبه 30 بهمن ماه از روند اجرای برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده در شهرستان بافت بازدید کردند.

دکتر برومند مسئول تحول سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه از واحد گسترش مرکز بهداشت، مرکز خدمات جامع سلامت شهری، پایگاه ضمیمه و غیر ضمیمه 1و برنامه پزشک خانواده پایگاه بزنجان بازدید کرد.

علم مدیر گروه سلامت نوجوانان نیز از مستندات مدرسه مروج سلامت شبانه روزی هدف از فعالیت های بهداشتی انجام شده و نحوه اجرای آن بازدید کرد.