کد خبر: 49401 | تاریخ وقوع: 1397/11/30 | تاریخ انتشار: 1397/11/30 | 11:27 AM | بازدید: 136

کمیته هماهنگی برنامه هفته سلامت مردان 29 بهمن ماه در تالار سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.

این کمیته در راستای ادامه فعالیت های ارتقای سلامت جامعه و با هدف تاکید برسلامت مردان و حساس سازی آنان از جنبه های مختلف پیشگیری از مخاطرات سلامت تشکیل شد.

دکتر سلطانی مدیر شبکه بهداشت و درمان، نمایندگان ادارات، فرمانداری، شهرداری، آموزش وپرورش، بهزیستی، هلال احمر، نیروی انتظامی، دامپزشکی و سایر ادارات و کارشناسان ستادی در این نشست حضور داشتند.

دکتر سلطانی مدیر شبکه بهداشت و درمان گفت: به منظور ارتقای برنامه های سلامت مردان و به منظور آگاه کردن مردم از علائم و روند بیماری های پر خطر، همکاری بین بخشی و اجتماعی شدن سلامت و مشارکت مردم در جهت هرچه مراجعات بیشتر به مراکز خدماتی ومشاوره ای این مجموعه در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه ازضروریات است.