کد خبر: 49400 | تاریخ وقوع: 1397/11/30 | تاریخ انتشار: 1397/11/30 | 11:14 AM | بازدید: 130

به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد؛
چهارمین جلسه هم اندیشی جهت اجرایی شدن برنامه تکامل ابتدای کودکی (تاک) با حضور مشاور رئیس دانشگاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.

در این جلسه صادق زاده معاون فرماندار و مهندس عربپوررئیس مرکز بهداشت زرند، کارشناسان مرکز بهداشت وجمعی از رؤسا ونمایندگان ادارات ذیربط حضور داشتند.

در ابتدای این نشست، مهندس عرب پور به بیان اهداف انجام برنامه پرداخت.

صادق زاده معاون فرماندار، در مورد لزوم آگاهی مردم در زمینه پیشگیری از وقوع جرم وخودکشی و طلاق وآسیب های اجتماعی مطالبی را ایراد وآمادگی جدی شهرستان را در خصوص اجرای برنامه وخدمت به مردم اعلام کرد.

در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در مورد پروپزال برنامه و اهمیت تکامل ابتدای کودکی به خصوص اهمیت ویژه 1000 روز اول بعد از تولد توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر نخعی، دلایل انتخاب شهرستان زرند را برای اجرای این برنامه در حمایت و همکاری ادارت شهرستان و حمایت فرماندار و همکاری مردم در عرصه های مختلف عنوان کرد.

وی خواستار همکاری بین بخشی ادارات درراستای اجرای هرچه بهتر برنامه شد.

همچنین در راستای برگزاری این جلسه، جلسه ای با حضور کارشناسان مرکز بهداشت در خصوص اجرای برنامه در محل اتاق رئیس مرکز بهداشت تشکیل و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد .