کد خبر: 49398 | تاریخ وقوع: 1397/11/30 | تاریخ انتشار: 1397/11/30 | 9:10 AM | بازدید: 135

دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی دانشگاه های استان که در دانشگاه آزاد اسلامی واجد کرمان برپا شده، شرکت کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این نمایشگاه در حاشیه برگزاری همایش دانشگاهیان استان برپا شده است.

در این نمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمان علاوه بر ارائه دستاوردهای حوزه سلامت، خدماتی چون اندازه گیری قندخون و فشارخون به بازدیدکنندگان ارائه می دهد.

این نمایشگاه تا فردا اول اسفندماه در محل نگارخانه دانشگاه آزاد واحد کرمان دایر است.