کد خبر: 49395 | تاریخ وقوع: 1397/11/30 | تاریخ انتشار: 1397/11/30 | 8:11 AM | بازدید: 430

با ابلاغ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان:
دکتر بارونی دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ عمومی شد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در ابلاغی دکتر محسن بارونی عضو هیات علمی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان را به سمت دبیر کارگروه فرهنگی- اقتصادی شورای فرهنگ عمومی استان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در این ابلاغ آورده است: نظر به سابقه و تعهد جنابعالی و به استناد ماده 11 آیین نامه داخلی، مصوب جلسه 222 مورخ 97/5/18  شورای فرهنگ عمومی استان، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان دبیر کارگروه فرهنگی – اقتصادی شورای فرهنگ منصوب می گردید.

انتظار دارد با حضور مستمر درجلسات و همفکری و تعامل با سایر اعضای کارگروه برای ارائه پیشنهادات و طرح های کاربردی، مسیر و عرصه تحقق اهداف شورای فرهنگی عمومی پویا، عملگرا و موثر، تسهیل و هموار گردد.