کد خبر: 49394 | تاریخ وقوع: 1397/11/30 | تاریخ انتشار: 1397/11/30 | 7:53 AM | بازدید: 187

همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان برگزار شد
همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان روز دوشنبه 29 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس امور شعب بانک ملت استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین فقیهی، مسئول ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی عارفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و مسئول شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهیان استان کرمان، سبزواری مدیریت امور شعب بانک ملت استان کرمان، عرب نژاد مدیریت سازمان حج و زیارت استان، حجت الاسلام سازندگی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت استان کرمان، نمایندگان اداره گذرنامه و معاونت وظیفه عمومی استان کرمان و جمع کثیری از زائرین در این مراسم حضور داشتند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به حدیثی از پیامبر اکرم (صلی الله و علیه و آله) اشاره کرده و گفت: پیامبر اکرم (صلی الله علیه آله) می فرمایند: هرکس امام حسین(علیه السلام) را زیارت کند، مانند آن است که خدا را در عرش زیارت کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی عارفی با بیان اهمیت و ارزش زیارت امام حسین(علیه السلام) افزود: توفیق زیارت ائمه اطهار (علیهم السلام) به هرکس داده نمیشود، عده ای در کربلا هستند اما توفیق زیارت ندارند.

وی افزود: خدمت رسانی به زائرین امام حسین (علیه السلام) از توفیقات الهی به مسئولین است که ایشان باید به خود ببالند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر عارفی در ادامه با اشاره به شخصیت بزرگوار امام علی (علیه السلام) گفت: زیارت آن حضرت اگر با معرفت انجام شود، قلب ها را می لرزاند.

وی به بیان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته توسط شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهیان استان کرمان پرداخت.

مسئول ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور نیز در بخش اول سخنان خود به بیان فضایل امام علی(علیه السلام) پرداخت و گفت: حتی دانشمندان اهل سنت و مسیحی نیز پیرامون فضایل امام علی(علیه السلام) سخن گفته اند و براساس زیارتنامه حضرت(ع)، زیارت ایشان همچون زیارت بیت الله الحرام است.

حجت الاسلام فقیهی، شناخت امام حسین (علیه السلام) را لازمه بهره مندی از برکات آن حضرت دانسته و افزود: اگر بدانیم به زیارت چه کسی خواهیم رفت، در رفتار و کنش ما تاثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به برکات زیارت امام حسین (علیه السلام) افزود: خداوند شفا را در تربت امام حسین (علیه السلام) قرار داده است.

در ادامه ی مراسم عرب نژاد به بیان روند اجرایی اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات پرداخت.

لطفی مسئول روابط عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور نیز در ادامه نکاتی پیرامون این سفر معنوی بیان کرد.

در حاشیه مراسم نیز نمایشگاه عکس و همچنین مسابقه ای پیرامون موضوع عتبات برگزار شد و از زحمات مسئولین استانی نیز تقدیر به عمل آمد.

مداحی سیستانی ذاکر اهل بیت نیز پایان بخش مراسم بود.

گفتنی است جلسه آموزشی توجیهی کاروان اعزامی در تاریخ 10 اسفندماه نیز با حضور مدیر، روحانی و زائرین کاروان ذکر شده، پس از پایان مراسم برگزار شد و در پایان نیز زائرین میهمان سفره اباعبدالله بودند .