کد خبر: 49392 | تاریخ وقوع: 1397/11/29 | تاریخ انتشار: 1397/11/29 | 1:25 PM | بازدید: 168

بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر شروع به کار کرد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر گفت: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خیران حوزه سلامت، بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) رابر تجهیز و راه اندازی شد.

دکتر فرح بخش افزود: این بخش با سه تخت دیالیز و سه میلیارد ریال اعتبار راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: اولین بیمار نیازمند دیالیز، امروز دوشنبه 29 بهمن ماه در این بخش بستری و تحت درمان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: هشت بیمار دیالیزی در این شهرستان وجود دارد که تا پیش از این در شهرستان های مجاور مورد درمان قرار می گرفتند و از این پس درمان این بیماران در شهرستان رابر انجام خواهد شد.