کد خبر: 49391 | تاریخ وقوع: 1397/11/29 | تاریخ انتشار: 1397/11/29 | 10:07 AM | بازدید: 458

برگزاری کارگاه اینترنت پیشرفته در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری و با همکاری واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری، کارگاه اینترنت پیشرفته در تاریخ های 28 و 29 بهمن ماه در محل واحد رايانه این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در این کارگاه آموزشی، مهندس صهبا احمدی به بیان مباحث مربوط به مبانی اينترنت و شبکه، معرفی مرورگرها و برخی تنظيمات مرورگرها و جستجو پرداخت.

به گفته معصومه پریزاد کارشناس آموزش مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان با جستجوی اطلاعات در زمینه مقالات پزشکی، وب سایت ها و مرورگرهای موجود می باشد.