کد خبر: 49388 | تاریخ وقوع: 1397/11/28 | تاریخ انتشار: 1397/11/28 | 1:59 PM | بازدید: 787

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی»
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی» پیام تسلیتی صادر کرد.

درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافراز «حاج اکبر منظری توکلی» را به خانواده معززایشان و جامعه دانشگاهیان و همکاران ایشان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت تسلیت می گویم.
رضوان و غفران حق را برای او که سال های مدید، آلام و رنج های ناشی از جنگ تحمیلی را در پیکر خود با بردباری و تحمل سپری کرد، از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مراسم هفتمین روز درگذشت آن مرحوم، روز چهارشنبه اول اسفند ماه از ساعت 14 الی 16 در محل مسجد 14 معصوم(ع) واقع در شهرک شهید ایرانمنش ، پردیسان دو ، برگزار می گردد.