کد خبر: 49386 | تاریخ وقوع: 1397/11/28 | تاریخ انتشار: 1397/11/28 | 9:45 AM | بازدید: 194

به همت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان
کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان به همت گروه سلامت خانواده و جمعیت در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در این کمیته نمایندگان ادارات آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، شهرداری و صدا و سیما، معاونت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و گروه مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی حضور داشتند.

در این جلسه نمایندگان سازمان ها زمینه های همکاری خود در این هفته را اعلام کرده و هماهنگی لازم برای اجرای برنامه ها انجام شد.

گفتنی است هفته اول اسفندماه هر ساله به عنوان هفته ملی سلامت مردان نام گذاری شده است.